• Digital Awareness Workshop

Digital Awareness Workshop

Vindt u het lastig te overzien wat digitale transformatie precies inhoudt en wat het voor uw organisatie kan betekenen?
De Digital Awareness Workshop geeft inzicht. De workshop is bedoeld voor CxO's, directies, management, MT's van organisaties die zich willen verdiepen in digitale transformatie.

Digitale transformatie is een lastig begrip. Het wordt te pas en te onpas gebruikt, het is een heel breed en tegelijk ook een vaag en 'hol' begrip. Daardoor is het voor het management van organisaties vaak moeilijk te bepalen wat ze hier nou mee aan moeten.
Enerzijds staat vakmedia vol met berichten over digitale transformatie. Elke leverancier lijkt ermee bezig te zijn en een product of oplossing aan te bieden. Het komt over als een hype.
Anderzijds zijn er ook partijen met minder commercieel belang bezig met het onderwerp, zoals universiteiten en overheden. Als u de berichten van die kant volgt dan klinkt daar niet zozeer een hype door, maar eerder een serieuze 'sense of urgency'. Digitale transformatie blijkt dan niet een hype te zijn, maar eerder een niet te stoppen maatschappelijke ontwikkeling. Een onomkeerbare, onafwendbare ontwikkeling die steeds sneller om zich heen grijpt.
Van die kant benaderd is digitale transformatie een ingrijpende maatschappelijke ontwikkeling waar iedere organisatie mee te maken krijgt. Om inzicht te krijgen in wat dat precies voor uw organisatie betekent en hoe u zich hierop kunt voorbereiden moet u deze ontwikkeling kennen en begrijpen. De Digital Awareness Workshop is een perfecte start hiervoor.
De Digital Awareness Workshop geeft antwoord op vragen als:
  • Wat wordt bedoeld met digitale transformatie?
  • Waarom krijgt het zoveel media-aandacht?
  • Hoe kan mijn organisatie erdoor beïnvloed worden?
  • Hoe kan ik mijn organisatie op deze ontwikkeling voorbereiden?
  • Welke risico's loopt mijn organisatie als ik me niet voorbereid?
  • Wat kan ik van recente ontwikkelingen in de markt leren?
  • Hoe gaan andere organisaties om met digitale transformatie?
De Digital Awareness Workshop is bedoeld voor CxO's, directies, management, MT's van organisaties die zich willen oriënteren op digitale transformatie.
Na de workshop heeft u als directie- of managementteam een gedeeld beeld van digitale transformatie, wat een goede basis is voor verdere planvorming. Tijdens de workshop is voldoende ruimte voor interactie en discussie, zodat de verdere planvorming al tijdens de workshop wordt gefaciliteerd.
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.